وبسایت خبری کوردنیوزر،خبرها و رویدادهای ایران و جهان و مناطق کردنشین را در معرض دید بازدید کنندگان وکاربران محترم قرارمیدهد.ولازم به ذکراست وبسایت کوردنیوزکاملامستقل و وابسته به هیچ یک از جناحهای سیاسی نمیباشد. باتشکر مدیر وبسایت :علیرضاحسینی سقز
۱۰تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم
25 / 7 / 1391 ساعت 22:53 | بازدید : 5162 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

 ۱۰تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم

 

 

 

برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی خانم‌ها مطرح می‌شود.
وقتی صحبت از قیمه می‌شود، همه به یاد قیمه نذری می‌افتند؛ قیمه‌ای که با سیب‌زمینی سرخ‌شده و برنج دودی طعمی خاص پیدا می‌کند و عقاید و ارادت‌هایمان نیز باعث می‌شود این غذا را جور دیگری دوست داشته باشیم.

برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی خانم‌ها مطرح می‌شود. پس برای مشاهده پاسخ این پرسش‌ها، با ما همراه شوید.
قیمه از خورش‌های ایرانی است که فقط یک دستور پخت دارد و با اینکه در شهرهای مختلف آن را به شکل قیمه نثار، قیمه نخود، پیچاق قیمه، قیمه آذری و... تهیه می‌کنند، اما قیمه اصلی همان خورشی است که از لپه، گوشت، لیموعمانی و البته خلال‌های سیب‌زمینی تشکیل‌شده است، بنابراین نباید در دستور تهیه آن تغییری داد.


رعایت این 10 نکته نیز به هرچه خوشمزه‌تر شدن این غذای اصیل ایرانی کمک می‌کند

 گوشتی که برای تهیه این خورش مورد استفاده قرار می‌گیرد، گوشت خورشی است که یا از گوشت گوساله تهیه می‌شود که بهتر است مغز ران باشد یا گوشت گوسفند که در این صورت گوشت سردست را به شما توصیه می‌کنم.
 
ظرف مناسب پخت این غذا، قابلمه مسی است و بهتر است خورش آماده شده را در ظرف سفالی و به  رنگ فیروزه‌ای سرو کرد تا به این ترتیب غذا ظاهری زیبا پیدا کند.


هرگز در خورشتان آب‌لیمو نریزید بلکه آن را با لیموعمانی و رب گوجه‌فرنگی ترش مزه‌دار کنید. یادتان باشد که برخی از رب‌های گوجه‌فرنگی ترش مزه هستند و می‌توانند به هر چه خوش‌طعم شدن خورش کمک کنند.

 برای آماده کردن لپه، بعد از خیساندن، آن‌ها را چند دقیقه در آب بجوشانید و کف سیاه حاصل از جوشیدن را بگیرید تا بوی خاص آن از بین برود و افزودن این لپه‌ها به خورش، طعم بهتری به آن خواهد داد. در غیر این صورت لپه‌ها را به همراه گوشت تفت دهید و سپس آب را در خورش بریزید تا مواد در کنار هم بپزند و لپه‌ها شکل خود را از دست ندهند.
 
رب گوجه‌فرنگی و زعفران از عوامل رنگ دهنده به این خورش هستند و افزودن کمی دارچین به غذا طعم بهتری به آن خواهد داد.


 لیمو عمانی‌ها را 20 دقیقه قبل از سرو به خورش اضافه کنید زیرا زود انداختن آن‌ها باعث تلخی خورش می‌شود. دیر انداختن آن‌ها باعث می‌شود که غذا طعم لیموعمانی پیدا نکند.
 
هرگز روی خورش قیمه، چیپس خلالی نریزید بلکه خودتان خلال‌های سیب‌زمینی تازه را سرخ و همراه غذا سرو کنید.
 
انداختن 2 عدد گوجه‌فرنگی قاچ شده در خورش، هم طعم بهتری به این غذا می‌دهد هم باعث می‌شود تا این خورش رنگ بهتری پیداکند. 
این غذا باید با یک بشقاب سبزی خوردن و برنج زعفرانی سرو شود. ته‌دیگ برنج هم باید از نوع نانی باشد زیرا این غذا با خلال‌های سیب‌زمینی سرو می‌شود پس نباید ته‌دیگ غذا را هم سیب‌زمینی گذاشت. به خاطر داشته باشید که گذشتن ته‌دیگ نان در کنار این خورش طعم به یادماندنی‌ای به آن خواهد داد.
نوشیدنی‌ای که به شما پیشنهاد می‌کنم با این خورش میل کنید، دوغ، شربت به‌لیمو و شربت گل سرخ است که با نوشیدن آن‌ها وعده غذایی‌تان کامل خواهد.

 

|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


تندترین راه لاغر شدن
25 / 7 / 1391 ساعت 22:53 | بازدید : 6460 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
 

 تندترین راه لاغر شدن

 

براساس تحقیقاتی كه توسط دانشمندان دانشگاه «اوكلاهاما» در آمریكا صورت گرفت، این موضوع مشخص شد كه مصرف روزانه یك حب قرص و یا دو گیاه فلفل قرمز تند می تواند به راحتی و به سرعت باعث كاهش وزن فرد شود؛ به طوری كه مصرف این گیاه و یا یك حب قرص از آن به میزان 80 دقیقه پیاده روی از وزن كم می كند. در این تحقیق هم چنین به این موضوع اشاره شده است كه مصرف این قرص و یا خوردن یك یا دو گیاه فلفل قرمز در روز برای افرادی كه وقتی برای ورزش و یا پیاده روی ندارند، بسیار مفید است.

تحقیقات دیگری هم كه سالیان متمادی است بر روی فلفل قرمز تند و مشتقات آن صورت می گیرد، نشان از این موضوع دارد كه مصرف این ماده یكی از راه های طبیعی در كاهش وزن و لاغر شدن است. هم چنین فلفل قرمز در لاغر شدن، كنترل وزن و سریع تر شدن فعالیت های بدنی بسیار مفید است. امروزه باور غلطی كه فلفل قرمز و فلفل تند باعث ایجاد زخم معده یا تحریك آن می شوند، كاملا رد شده و فواید این ماده غذایی از مضرات آن پیشی گرفته است. تحقیقات جدید بر ساختار این ماده غذایی و چگونگی عملكرد آن در سیستم بدن نشان داده، استفاده از فلفل تند می تواند كمك بزرگی به كاهش وزن بكند.

جالب است بدانید نوعی عصاره كه از فلفل تند گرفته می شود در درمان بسیاری از امراض پوستی مانند رفع التهاب و برافروختگی پوست، رفع لك و انواع كك و مك موثر است. فلفل تند دارای خواص ضدسرطانی است. انواع اكسیدان موجود در این ماده غذایی در مبارزه با رادیكال های آزاد در بدن نقش چشمگیری دارند. هم چنین فلفل چیلی یا فلفل تند در جلوگیری از رشد سلول ها موثر است.

قطعا همه افرادی كه رژیم غذایی خاصی را دنبال می كنند با شنیدن این كه قرص های لاغری جدید حاوی تركیب DCTوارد بازار شده، خیلی خوشحال می شوند. تركیبات این قرص ها مواد موجود در فلفل قرمز تند است كه باعث افزایش سوخت و ساز بدن و در نتیجه كاهش وزن می شود. با نوش جان كردن فلفل تند، احساس گرما و آتش گرفتن می كنید. علت این است كه كاپساسین موجود در فلفل باعث ترشح آدرنالین می شود؛ این هورمون در بالا رفتن دمای بدن نقش موثری دارد. بالا رفتن دمای بدن متابولیسم را افزایش می دهد كه در بسیاری افراد، باعث عرق كردن هم می شود. پس از اینكه این حالت به وجود آمد، بدن كالری بیشتری می سوزاند و فرد لاغر می شود.قطعا فلفل بدون هیچ دلیلی تند نیست؛ تندی آن هم علتی دارد! این ماده غذایی، حاوی كالری بسیار كمی است، به همین خاطر مهمان تمام بشقاب های رژیمی است. فلفل تند برای درمان افراد مبتلا به آرتروز نیز موثر است.

تندترین راه لاغر شدن

سلامت نیوز: براساس یك تحقیق جدید مصرف فلفل تند می تواند در كاهش وزن بسیار مفید باشد. هم چنین تحقیقات اخیر نشان می دهد، مصرف فلفل قرمز یا فلفل تند با كاهش ناراحتی های مفصلی و آرتروز رابطه مستقیمی دارد.

براساس تحقیقاتی كه توسط دانشمندان دانشگاه «اوكلاهاما» در آمریكا صورت گرفت، این موضوع مشخص شد كه مصرف روزانه یك حب قرص و یا دو گیاه فلفل قرمز تند می تواند به راحتی و به سرعت باعث كاهش وزن فرد شود؛ به طوری كه مصرف این گیاه و یا یك حب قرص از آن به میزان 80 دقیقه پیاده روی از وزن كم می كند. در این تحقیق هم چنین به این موضوع اشاره شده است كه مصرف این قرص و یا خوردن یك یا دو گیاه فلفل قرمز در روز برای افرادی كه وقتی برای ورزش و یا پیاده روی ندارند، بسیار مفید است.

تحقیقات دیگری هم كه سالیان متمادی است بر روی فلفل قرمز تند و مشتقات آن صورت می گیرد، نشان از این موضوع دارد كه مصرف این ماده یكی از راه های طبیعی در كاهش وزن و لاغر شدن است. هم چنین فلفل قرمز در لاغر شدن، كنترل وزن و سریع تر شدن فعالیت های بدنی بسیار مفید است. امروزه باور غلطی كه فلفل قرمز و فلفل تند باعث ایجاد زخم معده یا تحریك آن می شوند، كاملا رد شده و فواید این ماده غذایی از مضرات آن پیشی گرفته است. تحقیقات جدید بر ساختار این ماده غذایی و چگونگی عملكرد آن در سیستم بدن نشان داده، استفاده از فلفل تند می تواند كمك بزرگی به كاهش وزن بكند.

جالب است بدانید نوعی عصاره كه از فلفل تند گرفته می شود در درمان بسیاری از امراض پوستی مانند رفع التهاب و برافروختگی پوست، رفع لك و انواع كك و مك موثر است. فلفل تند دارای خواص ضدسرطانی است. انواع اكسیدان موجود در این ماده غذایی در مبارزه با رادیكال های آزاد در بدن نقش چشمگیری دارند. هم چنین فلفل چیلی یا فلفل تند در جلوگیری از رشد سلول ها موثر است.

قطعا همه افرادی كه رژیم غذایی خاصی را دنبال می كنند با شنیدن این كه قرص های لاغری جدید حاوی تركیب DCTوارد بازار شده، خیلی خوشحال می شوند. تركیبات این قرص ها مواد موجود در فلفل قرمز تند است كه باعث افزایش سوخت و ساز بدن و در نتیجه كاهش وزن می شود. با نوش جان كردن فلفل تند، احساس گرما و آتش گرفتن می كنید. علت این است كه كاپساسین موجود در فلفل باعث ترشح آدرنالین می شود؛ این هورمون در بالا رفتن دمای بدن نقش موثری دارد. بالا رفتن دمای بدن متابولیسم را افزایش می دهد كه در بسیاری افراد، باعث عرق كردن هم می شود. پس از اینكه این حالت به وجود آمد، بدن كالری بیشتری می سوزاند و فرد لاغر می شود.قطعا فلفل بدون هیچ دلیلی تند نیست؛ تندی آن هم علتی دارد! این ماده غذایی، حاوی كالری بسیار كمی است، به همین خاطر مهمان تمام بشقاب های رژیمی است. فلفل تند برای درمان افراد مبتلا به آرتروز نیز موثر است.

|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


کاربردهای موز در خانه داری
25 / 7 / 1391 ساعت 22:53 | بازدید : 5280 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

کاربردهای موز در خانه داری

*براق کننده کفش و نقره‌جات

شاید به نظرتان کمی عجیب بیاید ولی استفاده از پوست موز یک روش عالی برای برق انداختن کفش های چرمی و همین طور ظروف نقره است. برای این کار ابتدا پوست موز را بردارید و رشته های داخل آن را کاملا خالی کنید.سپس بخش داخلی پوست موز را روی کفش چرمی یا ظروف نقره بکشید .بعد از اینکه کارتان تمام شد با استفاده از یک پارچه یا حوله کاغذی سطح مورد نظرتان را حسابی برق بیندازید .می توانید این روش را برای براق شدن مبل های چرمی نیز بکار ببرید.البته برای اطمینان آن را روی بخش کوچکی از چرم امتحان کنیدوبعد از اینکه متوجه شدید مشکلی پیش نمی آید سایر بخش های صندلی یا مبل چرمی را با آن درخشان کنید.



* نگه‌داری گیاهان آپارتمانی
گیاهان آپارتمانی که تحت مراقبت قرار نگیرند پس از مدتی غبارآلود شده و پوسیده می‌شوند. به جای اسپری کردن آب روی آن‌ها و ایجاد گرد و غبار بیشتر، برای براق و مرطوب کردن آن‌ها از پوست موز استفاده کنید. پوست موز را روی کل سطح برگ‌ها بمالید تا تمام گرد و غبارهای آن‌ها از بین برود. با این کار گیاهان آپارتمانی شما ظاهر براق و سالمی خواهند داشت.


* از بین بردن زگیل
برای از بین بردن زگیل‌های دردناک از کرم‌های مخصوص و سرکه سفید استفاده می‌شود ولی اگر این مواد در دسترس نباشند استفاده از موز، چاره کار خواهد بود. مقداری از موزهای رسیده را پوره کرده و آن‌ها را روی نواحی آسیب‌دیده بمالید.
قسمت داخلی پوست موز را نیز می‌توانید بر روی ناحیه آسیب‌دیده بمالید. بسیاری می‌گویند پتاسیم بالای موجود در موز عامل اصلی درمان این مشکل پوستی است.


* ماسک صورت
برای صاف و براق کردن پوست صورت و رفع خشکی آن، از ماسک صورت موز استفاده کنید. استفاده از این ماسک پوست شما را نرم و مرطوب می‌کند. در اینجا روش آماده‌سازی این ماسک را برای شما توضیح می‌دهیم.
مواد لازم:
ماسک موز
2 قاشق غذاخوری روغن بادام
یک عدد موز رسیده
یک عدد زرده تخم‌مرغ
طریقه مصرف:
1- موزها را با استفاده از چنگال درون کاسه‌ای،‌ پوره کنید.
2- زرده تخم‌مرغ و روغن بادام را با هم خوب مخلوط کنید و به پوره موز اضافه کنید.
3- صورتتان را شسته و با حوله خشک کنید.
4- مخلوط فوق را روی پوست صورتتان بمالید و بیست دقیقه صبر کنید.
5- سپس صورت خود را با آب سرد شسته و با حوله خشک کنید.
با استفاده از این روش دیگر نیازی به استفاده از داروهای گران‌ قیمت شیمیایی و حتی بوتاکس نخواهید داشت.


* سفید کردن دندان
موزها زرد هستند ولی جالب اینکه به سفید کردن دندان‌ها زرد شده کمک می‌کنند. برای این کار پوست موز را هر روز به صورت دورانی روی کل دندان‌های خود بمالید و پس از چند هفته شاهد نتایج مثبت آن خواهید بود.


*  نرم کردن گوشت
پس از استفاده از موز و پوست آن، نوبت به برگ موز می‌رسد. اگر از خوردن گوشت های سفت دیگر خسته شده‌اید استفاده از برگ‌های موز راه کار مناسبی خواهد بود. برای این کار گوشت‌ها را درون برگ‌های موز بپیچید.گروهی از مردم بر این باورند که خود موز نیز چنین خاصیتی دارد .بنابراین دفعه بعد که تصمیم گرفتید در خانه کباب بپزید قبل از پخت چند تکه موز رسیده به آن اضافه کنید.  برای نرم کردن گوشت ماهی نیز از همین روش می‌توانید استفاده کنید.

|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


آشپزی هم فوت و فن د‌ارد‌!
25 / 7 / 1391 ساعت 22:53 | بازدید : 5540 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

آشپزی هم فوت و فن د‌ارد‌

 

 

 

همهٔ آشپزها از مواد‌غذایی یکسانی استفاد‌ه می‌کنند‌، اما د‌ست‌پخت‌ها قابل مقایسه نیستند‌. برای بهتر کرد‌ن طعم و عطر و ظاهر غذایشان روش‌های ساد‌ه‌ای وجود‌ د‌ارد‌ که با کمک آنها می‌توانید‌ به یکی از بهترین آشپزها د‌ر میان د‌وستان و اقوام تبد‌یل شوید‌

 نگه‌د‌اری از آب مرغ و سبزیجات

 

هرگاه آب مرغ، گوشت یا سبزیجات شما زیاد‌ آمد‌، د‌ور نریزید‌؛ بلکه آب را د‌ر قالب یخ بریزید‌ و د‌ر فریزر بگذارید‌ و هربار که بخواهید‌ سوپ یا خورشتی د‌رست کنید‌ می‌توانید‌ از یک یا چند‌ قالب آب مرغ یا گوشت یخ زد‌ه استفاد‌ه کنید‌

 

 سبز ماند‌ن جعفری

 

همیشه د‌ر پایان پخت سوپ و سس، به آنها جعفری اضافه کنید‌ تا عطر و طعم و رنگ جعفری حفظ شود‌

 

  افزایش غلظت سوپ

 

برای غلیظ کرد‌ن سریع یک سوپ خانگی، کمی پورهٔ سیب‌زمینی قبل از سرو کرد‌ن به آن اضافه کنید‌ و یا کمی آرد‌ گند‌م یا جوانه گند‌م د‌ر حین پخت به آن اضافه کنید‌

 

  جذب چربی از سوپ یا خورش

 

برای برد‌اشتن چربی از یک سوپ یا خورش د‌ر کیسهٔ نایلونی تمیزی، چند‌ قطعه یخ بیند‌ازید‌ و د‌ر آن را محکم ببند‌ید‌ و د‌ر ظرف غذا بیند‌ازید‌. چربیها به د‌ور یخ جذب شد‌ه و شما به آسانی می‌توانید‌ آنها را برد‌ارید‌

 

 جلوگیری از تغییر رنگ کلم قرمز

 

اگر کلم قرمز شما د‌ر هنگام پخت آبی یا بنفش باشد‌، به آب کمی سرکه اضافه کنید‌ تا کلم بار د‌یگر قرمز شود‌

 

 تشخیص پخته بود‌ن اسپاگتی

 

برای آزمایش پخته بود‌ن اسپاگتی، یک قطعه از آن را روی د‌ر قابلمه بگذارید‌، اگر چسبید‌، اسپاگتی پخته است

 

|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


چند نکته برای تازه نگهداشتن مواد غذایی
25 / 7 / 1391 ساعت 22:53 | بازدید : 5766 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

چند نکته برای تازه نگهداشتن مواد غذایی

۱انواع توت ها وسرکه:

برای شستشوی انواع توت ها قبل ازاینکه آنرا دریخچال بگذارید،مقداری سرکه به آب اضافه کنید وآنها را بشویید.

۲به اندازه نیازخرید کنید:

درصورت امکان محلی خرید کنید،سبزی و میوه را تازه بخرید.

۳گوشت و ماهی:
گوشت وماهی را برای اینکه تازه بماند و یخ نزند،می توان درطبقه پایین یخچال نگهداری کرد.

۴محصولات خریداری شده را خفه نکنید:

برای تازه نگهداشتن میوه و سبزیجات آنها را درون ظرف یا پلاستیک بدون هوا قرارندهید.

۵درمورد پنیربدانید:

تازه نگهداشتن پنیراحتیاج به مهارت زیادی دارد،رطوبت پنیرسبب می شود زودترکپک بزند. پنیرهای خشک مانند پارمیسان و رومانی ماندگاری بیشتری دارند.

۶ بسته بندی بدون رطوبت:

برای تازه ماندن میوه ها، سبزیجات،گوشت و پنیربهتر باید آنها را درحوله کاغذی و سپس درکیسه پلاستیکی قرارداد وسپس داخل یخچال گذاشت.

۷طلسم سبزیجات:

هنگامی که سبزی طراوت و تازگی خود را ازدست می دهد به مدت چند دقیقه آنرا داخل آب و یخ بیندازید.

۸سیب زمینی را دریخچال نگهداری نکنید:

زیرا دریخچال با تبدیل شدن نشاسته به شکر،طعم سیب زمینی شیرین می شود.سیب زمینی را درجای خشک و خنک قراردهید.

۹ بسته بندی سبزیجات:

سبزی را داخل کیسه فریزر نگهداری کنید ، با اینکار می توانید سبزی ر اتا یک ماه نگهداری کنید.

۱۰جلوگیری ازشپشک:

برنج و پاستا معمولا دیر خراب می شوند اما ممکن است حشره بزنند ، می توانید با گذاشتن چند حبه سیر در آنها از ورود این حشرات ریز جلوگیری کنید.

۱۱لیمو شیرین یا لیموترش روی میوه ها بمالید:

با ریختن چند قطره لیمو روی میوه قاچ کرده می توانید ازعوض شدن رنگ میوه جلوگیری کنید.

۱۲سیب زمینی قاچ شده را درآب نگهداری کنید

 

 

|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


عید فطر مبارک
25 / 7 / 1391 ساعت 22:53 | بازدید : 5209 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
عید فطر مبارک

 

در شب عید فطر،خداوند پیمانه بندگانش را برای سهم بردن از رحمتش اندازه می کند.

سهم شما به وسعت رحمت الهی باد.طاعاتتان قبول ،عیدتان مبارک.

|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


جرم گیری برای همه چیز
25 / 7 / 1391 ساعت 22:53 | بازدید : 5725 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

جرم گیری برای همه چیز

تمیز کردن و زدودن لکه های ناشی از استفاده کردن از انواع لوازم خانگی یکی از دغدغه های روزمره هر کدبانویی است.در ذیل چند روش برای تمیز تر کردن وسایل خانه پیشنهاد می شود:

·   کمی سرکه سفید در محفظه آب اتو بریزید و بعد از 24ساعت آن را روشن کنید و اجازه دهید بخار کند تا آب و گچ آن خارج شود.

·   اتوهای قدیمی که کف آن روکش تفلون نداردبر اثر تماس با پارچه زود کثیف میشوند که باید تمیز شوند.توصیه می شود وقتی اتو داغ است با یک پارچه کتانی که در دست مچاله کرده اید کف آن را تمیز کنید سپس با پارچه آغشته به نمک یا جوش شیرین بقایای جرم کف اتو را پاک کنید.

·   قطعات قابل شستشوی آبمیوه گیری ممکن است بر اثر استفاده زیاد رنگ گرفته باشند.برای پاک کردن و نیز جلوگیری از رنگ گرفتن آنها،یک دوم فنجان مایع سفید کننده،یک چهارم فنجان جوش شیرین و چهار فنجان آب گرم را با هم مخلوط کنید و با اسفنج روی قسمت های مورد نظر بمالید،همچنین می توانید به مدت 10 دقیقه این قطعات را در این مایع بخیسانید،سپس بشویید و کاملا خشک کنید.

·   یکی از لوازم برقی که بیشتر خانمها با آن مشکل دارند مایکروویو است.برای تمیز کردن این وسیله ،نیمی از یک لیموترش بزرگ را در کاسه ای آب قرار دهید و بگذارید تا ده دقیقه(بسته به میزان کثیفی دستگاه)در مایکروویو بجوشد.بخار لیمو باعث تبخیر لکه های چربی می شود وبوی بد را از بین می برد.در پایان با یک دستمال کتانی خشک دیواره های داخل دستگاه را تمیز کنید.

·   دستمال آغشته به آب لیمو ترش تازه یا الکل نیز برای تمیز کردن مایکروویو و از بین بردن چربی ها بسیار مفید است .هرگز از دستمال زبر،اسکاچ یا سیم ظرفشویی برای تمیز کردن دستگاه استفاده نکنید.برای پیشگیری از پاشیدن چربی غذا به دیواره ها بهتر است هنگام پخت روی غذاهای چرب را با سلفون بپوشانید.محلول دو قاشق غذاخوری آب لیموترش یا بکینگ پودر در یک پیمانه آب را به مدت 4 تا 6 دقیقه در مایکروویو بجوشانید و سپس با دستمال دیواره ها را تمیز و خشک کنید.

·   اثر انگشت بچه ها بر صفحه تلویزیون منظره ی نازیبایی به وجود می آورد.تلویزیون را هنگام تمیز کردن خاموش کنید .ابتدا با یک دستمال خشک غبار آن را بگیرید و سپس با پنبه آغشته به محلول آب و الکل صفحه تلویزیون را تمیز کنید.

 

|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


ترفندهایی برای جلوگیری از کپک زدن موادغذایی
25 / 7 / 1391 ساعت 22:53 | بازدید : 5409 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

ترفندهایی برای جلوگیری از کپک زدن موادغذایی

از کپک زدن مواد غذایی در یخچال نگرانید؟بهترین راهکارها برای پیشگیری از کپک زدن مواد غذایی مختلف را می توانید در اینجا بخوانید که این خود یک صرفه جویی نیز در نگهداری مواد غذایی به حساب می آید.

 

  •        برای جلوگیری از کپک زدن انواع مربا بهتر است هنگام سرو کردن یا هم زدن از قاشق چوبی تمیز استفاده کنید.در صورتی که در منزل مربا تهیه می کنید بهتر است قبل از بستن در مربا یک ورق آلومینیوم روی شیشه یکشید و سپس در آن را ببندیدتا با ورود هوا مربای شما کپک نزند.در ضمن مربا باید کاملا خنک شود و بعد در یخچال گذاشته شود.

 

  •       برای پیشگیری از کپک زدن پنیر باید مراقب باشید که آن را هر بار با چاقوی تمیز  استیل یا با نخ دندان تمیز قطعه قطعه کنید.برای نگهداری پنیر بهتر است کمی آب بجوشانید ودرظرف مورد نظر بریزید تا خنک شود و پنیرها را بعد از تکه تکه کردن در آن بگذارید و در ظرف را ببندید و در یخچال بگذارید.اگر پنیر بی نمک دوست ندارید می توانید مقدار کمی نمک به آب جوشیده اضافه کنید. اگر پنیرتان کپک زده است باید بخش کپک زده و مقداری از بخش سالم آنرا که در حاشیه کپک قرار دارد از آن جدا کنید.

 

  •        برای جلوگیری از کپک زدن سرکه و آبغوره باید از آنها در ظرفی مراقبت کنید که هوا نداشته باشد،بنابراین آنها را در ظرفی بریزید که اندازه آنها باشد و فضای خالی در آن وجود نداشته باشد.

 

  •      در صورتی که خودتان رب گوجه فرنگی تهیه می کنید بهتر است پس از کشیدن آن در ظرف روی رب را با یک لایه نازک از روغن بپوشانید تا هوا وارد آن نشود.

 

  •      برای جلوگیری از کپک زدن میوه ها درجامیوه ای یخچال یک اسفنج خشک درون جامیوه ای بگذارید تا رطوبت را به خود جذب کند.اگر میوه ها را داخل دستمالی نخی بپیچید نیز از کپک زدن آن جلوگیری می کند.میوه هایی که خیلی رسیده باشند را در کنار میوه های دیگر قرار ندهید.

     معمولا میوه ها را می شوییم و در داخل یخچال می گذاریم اما به شما پیشنهاد می کنیم خیار را نشسته در پارچه ای نخی بپیچید و داخل یخچال قرار دهید.

 

  •       نان را هیچ وقت در سفره نپیچید ،بهتر است نان را در نایلون تمیزی در فریزر بگذارید تا از کپک زدن آن جلوگیری کنید.برای هر بار استفاده می توانید به اندازه مورد نیاز از فریزر در بیاوریدو بعد از گرم کردن میل بفرمایید.

  دو نکته پایانی برای جلوگیری از تشکیل کپک:

1-هر ظرفی که داخل یخچال می گذارید بهتر است در آن را گذاشته یا با نایلون روی آن را خوب بپوشانید.این کار هم جلوگیری از کپک زدن غذا می کند هم غذای شما بوی یخچال نمی گیرد وهم یخچال بوی انواع غذاها را به خود نمی گیرد.

2-همیشه به اندازه نیاز خرید کنید تا هم میوه و غذای تازه میل کنید هم از اسراف و دور ریختن پول و وقت و مواد غذایی جلوگیری کنید.

 

 

                                                                                             

|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


عمده مشکلات سفره ایرانی
25 / 7 / 1391 ساعت 22:53 | بازدید : 5538 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

عمده مشکلات سفره ایرانی




1. زرشک پلو با مرغ و باقلا پلو با ماهی


هر دوی این غذاها، بسیار سرد هستند و به مرور زمان در صورت مصرف زیاد، غلظت خون ایجاد کرده و مقدار زیادی اخلاط نابجا و مضر بلغم و سودا در بدن تولید می کنند. ماهی، مرغ، برنج، زرشک، باقلا، روغن نباتی همگی سرد و بلغم زا هستند. حال اگر همراه این غذاها، سالاد، ماست یا ترشیجات هم مصرف گردد، مشکل چند برابر خواهد شد. در صورت مصرف چنین غذاهایی، حتما بایستی ادویه ها و مواد غذایی گرم مثل فلفل سیاه، زنجبیل، آویشن، سیاه دانه، عسل، کنجد و خرما مصرف نمایید.


2. خوردن ماست و دوغ همراه با غذاهای گوشتی


مصرف همزمان ماست و غذاهای گوشتی، یکی از ممنوعات طب سنتی به حساب می آید. طبق گفته حکما، مصرف همزمان ماست با غذاهای گوشتی علاوه بر اینکه تولید بلغم می کند، موجب فساد گوشت در معده و در برخی موارد بروز لک و پیس می شود.


3. حذف سبزی از سفره و جایگزینی سالاد

طبع اغلب سبزی ها گرم است و به هضم غذا بسیار کمک می کنند. سبزی ها سرشار از مواد معدنی و ویتامین هستند؛ همچنین به علت دارا بودن فیبر، مانع یبوست می شود. اما سالاد بر خلاف سبزی، طبع سردی دارد و هضم غذا را (برخلاف تصور مردم) مختل می کند.
نکته: بهترین ماده جهت شستشو و ضدعفونی سبزی، سرکه و نمک دریا می باشد.


4. خوردن زیاد عدسی

عدس غذایی سودا زاست و مصرف زیاد آن موجب بروز و افزایش غلظت خون می شود. اما متاسفانه امروزه شاهد آن هستیم که به علت تبلیغات زیاد در رابطه با خون ساز بودن عدس، مردم سایر حبوبات را کنار گذاشته و عدس را بیش از سایر حبوبات مصرف می کنند. در طب سنتی بر مصرف نخود بسیار تاکید شده است. نخود دارای خاصیت سم زدایی، افزایش توان جنسی، افزایش حافظه، تقویت قلب، خون سازی، استخوان سازی، جلوگیری از سفید شدن موها و ده ها خاصیت دیگر ذکر شده است.
نکته ای در رابطه با مصرف نخود: جهت کاهش مشکل نفخ معده در زمان مصرف نخود، بهتر است آن را 12 ساعت قبل از طبخ خیس کرده و سپس آب آن را دور بریزید.

5. مصرف پنیر به تنهایی و در وعده صبحانه

مصرف پنیر به تنهایی بسیار مضر می باشد و بلغم زاست. خوردن پنیر به تنهایی و در وعده صبحانه، فرد را دچار رخوت، سستی و بی حالی و کندی در یادگیری و کاهش تمرکز ذهن می گردد. غده پاراتیروئید، وظیفه تنظیم کلسیم و فسفر بدن و جذب آن ها را به عهده دارد. این غده کلسیم و فسفر را با یکدیگر و در کنار هم می شناسد، بنابراین در زمانی که ماده غذایی حاوی کلسیم را مصرف می کنیم، بایستی همراه آن نیز فسفر مصرف کنیم، در غیر اینصورت، غده پاراتیروئید، فسفر را از مغز برمی دارد که موجب کندذهنی می شود. بهترین زمان مصرف پنیر، وعده شام و به همراه مصلاحات آن (گردو، زیره، سیاه دانه و آویشن) می باشد. زیرا بیشترین میزان ترشح توسط غده پاراتیروئید در هنگام شب صورت می گیرد.
نکته: گردو (و همچنین بادام) باید در زمان مصرف شکسته شود، زیرا در برخورد طولانی مدت با هوا، اکسید شده و خاصیت اولیه خود را ندارد.
نکته: بادام نباید با پنیر مصرف گردد. زیرا موجب فساد در معده شده و گوارش را با مشکل رو به رو می کند و به عنوان عامل مهمی در تشکیل سنگ کلیه و مثانه محسوب می شود.


6. حذف سرکه از غذا

حذف سرکه یکی از ظلم هایی است که توسط گروهی از پزشکان دامن زده شده است. تحت اینکه که سرکه برای اعصاب مضر و سبب زخم معده می شود. در صورتی که رازی، رساله ای تحت عنوان رساله سرکه دارد که هزار خاصیت برای سرکه بیان کرده است. سرکه در طب سنتی به عنوان یک حمل کننده (Carrier) محسوب می شود. حمل کننده ماده ای است که داروها را جهت مصرف به اعضای مورد نیاز می رساند. (نکته: عسل هم یک حمل کننده بسیار مهم به حساب می آید)
طبق تحقیقات، سرکه در کاهش کلسترول، چربی و قند خون، نقش به سزایی دارد. همچنین سرکه سبب گشاد شدن عروق و بهتر شدن جریان خون می شود؛ به هضم غذا کمک کرده و صفرا بُر است؛ ضدعفونی کننده و موجب از بین رفتن رسوبات و املاح مضر است.
نکته: طبیعت سرکه سرد است و افراد بلغمی و سوداوی باید در مصرف آن دقت نمایند. چنانچه افراد سرد مزاج در مصرف سرکه (بدون مصلحات) زیاده روی کنند، ممکن است موجب افت فشارخون و بی حالی گردند. بنابراین افراد سرد مزاج باید سرکه را با عسل و یا شیره خرما مصرف نمایند.

۷. تنوع خواری و مصرف اقلام متعدد در یک وعده غذایی

چنین شیوه غذا خوردن، موجب به هم خوردن تنظیم گوارش شده و بسیار مضر است. زمانی که چند ماده غذایی متنوع را در یک وعده میل می کنید، آنزیم های هاضمه دچار سردرگمی و اختلال شده و هضم غذا ناقص خواهد شد. زیرا مواد غذایی متفاوت، زمان هضم متفاوتی با یکدیگر دارند. در نتیجه از ترکیب این مواد، اخلاط فاسد در بدن تولید می گردد.

8. وعده غذایی ظهر

از نظر طب سنتی وعده غذایی ظهر، مضر بوده و بلغم و سودا را در بدن زیاد می کند و سبب غلظت خون می گردد. ترک وعده نهار موجب تقویت ایمنی بدن، تناسب اندام، حفظ تعادل مزاج و رفع بیماری ها می شود. گرم ترین زمان در طول روز، ظهر است که بهترین کار در آن ساعات، سرد کردن بدن است، نه خوردن غذا. در طب سنتی توصیه شده که انرژی بدن در زمان ظهر از خواب قیلوله تامین شود.

9. عدم مصرف صحیح آجیل

آجیل برای کاهش چربی، غلظت خون، سلامت قلب، سلامت کبد و افزایش کارکرد مغز بی نهایت مفید و لازم است. طبق تحقیقات مصرف روزانه یک مشت آجیل، بین 5 تا 15 سال به طول عمر انسان می افزاید. مصرف حداقل 7 عدد بادام در روز (البته به شرطی که به صورت تازه از پوست در آید) در جهت پاکسازی کبد و تقویت استخوان ها، رشد قدی اطفال و افزایش ضریب هوشی و حافظه توصیه شده است.
بهترین نوع آجیل، 4 مغز گردو، بادام، فندق و پسته است که 4 برابر گوشت انرژی دارد و تمام 20 نوع پروتئین مورد نیاز بدن را تامین می کند. توصیه می شود 4 مغز را هفته ای یک بار درست کرده، به صورت پودر در آورده و در یک ظرف در بسته نگهداری نمایید. 4 مغز به عنوان یک غذای بسیار عالی برای کودکان در حال رشد می باشد.
افراد صفراوی بایستی در مصرف آجیل احتیاط کرده و زیاده روی نکنند.

10. عدم مصرف صحیح ادویه جات

باور غلط و مصطلح دیگر مضر بودن ادویه جات برای کبد است. تنها مورد احتیاط ادویه، افراد صفراوی می باشند. مصرف ادویه با غذا موجب فعال شدن کبد و کارکرد منظم دستگاه گوارش خواهد شد. اکثر ادویه ها خاصیت دارویی و درمانی دارند. به طوری کلی ادویه جات باعث تعدیل بلغم اضافی معده و رطوبت های نابه جای دستگاه گوارش می شود.
مصرف مداوم و بلند مدت ادویه، بلغم و سوداری نا به جای بدن را کاهش داده و در تخفیف و درمان بیماری های ناشی از بلغم و سودا بسیار موثر است. بیماری هایی مثل آرتروز، درد مفاصل، نفخ معده، کاهش حافظه، صرع، شب ادراری، عفونت های زنانه، افسردگی و ...

۱۱. مصرف میوه همراه با غذا
مصرف میوه با غذا سوء هاضمه و اخلاط فاسد تولید کرده و موجب تباه شدن معده می گردد. تنها دو میوه زیتون و انار، مجوز مصرف با غذا را دارند. جالب است که بدانیم مصرف آن ها به تنهایی از دیدگاه طب سنتی مناسب نیست و مضر شناخته شده است. بهتر است میوه ها به تنهایی و در وعده جداگانه ای مصرف شوند. و در هر وعده غذایی تنها یک نوع میوه (به دلیل متفاوت بودن زمان هضم مواد غذایی مختلف) که البته باید به فصل و کاملا رسیده (کال نباشد) میل شود. به عنوان مثال در یک وعده نباید همزمان از سیب و پرتقال استفاده شود. میوه ها دارای فیبر بوده و مانع از یبوست می شوند. همچنین موادی سرشار از ویتامین محسوب می شوند.
نکته: شیر هم یک غذا محسوب می شود، بنابراین مصرف میوه با آن ممنوع است و مصرف میوه با شیر، معده را تباه می کند. به عنوان مثال شیر و موز.

۱۲. مصرف نکردن مصلحات غذایی

هر غذایی در طب سنتی دارای چندین مصلح می باشد. مصلح ماده غذایی است که در اصلاح و تعدیل عوارض جانبی احتمالی آن غذا موثر خواهد بود. مصلح هضم غذا را بهتر کرده و خواص و فوائد و میزان اثرگذاری غذا را در بدن و ارگان های مربوطه مضاعف می کند. در تغذیه سنتی ایرانیان، مصرف مصلحات به طور کامل رعایت می شده است. کمتر غذا و میوه ای دیده می شده که بدون مصلح مصرف شود. متاسفانه امروزه اغلب این مصلحات کنار گذاشته شده و همین سبب کاهش کم و کیف در جذب و هضم غذا خواهد شد.

۱۳. استفاده از اقلام و غذاهای وارداتی

اکثر این غذاها یبوست زا هستند و از نظر طب سنتی، یبوست مادر تمام بیماری هاست. همچنین تمامی این غذاها توسط کارخانه ها تولید می گردند و کارخانه ها جهت افزایش زمان ماندگاری محصولات خود به این محصولات مواد نگهدارنده شیمیایی اضافه می کنند. از جمله ماکارونی، پیتزا، پفک، سوسیس، کالباس، بیسکویت ها، شکلات ها و ... تمام این محصولات جای توضیح و بحث بسیار دارد که انشاالله در آینده مطالبی ارائه خواهد شد.


۱۴. ایستاده غذا خوردن

خوردن غذا به صورت ایستاده موجب افزایش سودا در خون شده و ایجاد غلظت در خون می‌کند.


15. مصرف زیاد سالاد الویه
سالاد الویه جزء غذاهای بسیار سرد و بلغم‌زاست. لذا باید با ادویه‌های گرم نظیر فلفل و آویشن، مصرف شود. همچنین استفاده از سس مایونز در این غذا به علت دارا بودن مواد شیمیایی کُربات و سُربات، در خون ایجاد مسمومیت کرده و سرطان‌زا می‌باشد.

۱۶. تندتند غذا خوردن

غذا باید کاملا جویده شده و به آرامی خورده شود. سریع خوردن غذا سبب ترشح ناقص آنزیم‌های گوارشی شده و هضم را مختل می‌کند. فراموش نشود، در صورتی که هضم به هر دلیلی ناقص صورت گیرد، خلط فاسد و نابجا در بدن تولید می‌شود.

17. مصرف غلط ماست با اسفناج

مصرف ماست با اسفناج به دلیل تشکیل اگزالات کلسیم، مولد تشکیل سنگ کلیه و مثانه است، اما امروزه به وفور مصرف می‌شود. مصلح ماست و اسفناج، زعفران و گردو می‌باشد.

اقلام و اغذیه‌های مضر و خطرناک

۱. روغن نباتی
روغن‌های هیدروژنه جامد و روغن‌های نباتی مایع، سبب افزایش چربی، کلسترول و تری‌گلیسیرید شده و در عروق بدن و قلب رسوب کرده و پلاک چربی تشکیل می‌دهد. همچنین مواد رنگ بر و مواد نگهدارنده افزوده شده به این روغن‌ها، ترکیبات مضر و خطرناکی هستند. گزارش‌های مکرر از کارخانه‌های تولید روغن، از آلودگی مخازن نگهداری روغن، به حیوانات موزی مثل موش و ...، همچنین استفاده از ماشین‌های حمل و نقل آلوده به مواد نفتی جهت حمل مواد اولیه روغن‌های مایع، خبر می‌دهند.
علی رغم تبلیغات زیاد کارخانه‌های سازنده و برخی از پزشکان، مصرف روغن‌های مایع نیز سبب افزایش کلسترول می‌گردد. همچنین کره گیاهی مارگارین، طی تحقیقات 10 ساله آمریکا، موجب رسوب چربی و کلسترول در عروق و تشکیل پلاک چربی در عروق کرونر قلبی و بیماری‌های قلبی نقش موثر داشته و از عوامل سکته قلبی به شمار می‌رود. در برابر روغن‌های فوق، بهترین روغن‌ها، روغن کنجد، زیتون، روغن دنبه و انواع روغن‌های محلی می‌باشد.


2. نوشابه
نوشابه حاوی ماده نگهدارنده بنزوات سدیم که بسیار سمی و خطرناک و سرطان‌زاست، می‌باشد. طبق تحقیقات غیر رسمی، درصد این مواد در نوشابه‌ها از حد مجاز استاندارد، بالاتر است. کافئین و مواد رنگی موجود در نوشابه، برای قلب بسیار مضر بوده و سبب بی‌قراری و نامنظمی ضربان قلب می‌گردد. همچنین وجود گاز CO2 موجود در نوشابه، موجب شل شدن دریچه بین معده و مری شده و ایجاد رفلاکس می‌کند. در نتیجه محتویات معده که اسیدی هستند، وارد مری شده و ایجاد زخم در انتهای مری می‌کند. در نهایت ممکن است موجب بروز بیماری «بارِت» و در صورتی که درمان نشود، سبب بروز سرطان مری گردد. گاز CO2، خیلی سریع با مواد غذایی ترکیب شده و وارد بدن می‌گردد؛ گاز co2 در حقیقت همان گاز موجود در بازدم انسان می‌باشد و به اندازه‌ای برای بدن مضر است که در اسلام دمیدن بر غذا مکروه عنوان شده است. چه رسد به اینکه یک بطری از این گاز خورده شود.
اسید فسفریک موجود در نوشابه بر استخوان‌ها، مغز، و ماهیچه‌ها اثر می‌گذارد و مانع جذب کلسیم در این اندام‌ها می‌شود. اسید فسفریک با کلسیم استخوان‌ها رقابت کرده و کلسیم را از سطح استخوانی برداشت کرده وخود جای آن می‌نشیند و بدین ترتیب از طرفی سبب نرمی وپوکی استخوان شده و از طرفی رسوبات کلسیم وارد خون شده و ایجاد سنگ کلیه می‌کند. کاهش کلسیم در مغز موجب بروز احساس کسالت و رخوت می‌شود، همچنین کاهش کلسیم در ماهیچه‌ها موجب ضعف آن‌ها و در نتیجه ضعف جسمانی می‌گردد. مواد قندی موجود در نوشابه برای دندان‌ها بسیار مضر می‌باشد، همچنین یک عدد نوشابه به اندازه شش بشقاب برنج چاق کننده است. توصیه می‌شود به جای نوشیدنی‌های صنعتی از نوشیدنی‌های طبیعی مانند انواع شربت‌ها با‌ عسل (آب‌لیمو، عرق بهارنارنج، شاه‌توت، آلبالو و ...) و انواع دمکرده‌های گیاهی استفاده شود. سالم‌ترین و پرخاصیت‌ترین نوشیدنی سنتی ایران شربت سرکه انگبین است.

۳. سس مایونز
از آنجا که سرعت رشد میکروب در سس مایونز بسیار بالاست، این ماده حاوی مواد نگهدارنده (سربات پتاسیم وبنزوات سدیم) است که سرطان‌زا هستند. به تجربه ثابت شده است که در اقلام غذایی هیچ چیز به اندازه سس مایونز موجب صدمه به پوست صورت وجوش صورت نمی‌شود. همچنین استفاده طولانی مدت از سس مایونز موجب بروز سنگ‌های صفراوی، ناراحتی‌های کبدی، آلرژی، چرب شدن سریع پوست و مو، گرفتگی عروق می‌گردد.
به جای سس مایونز صنعتی می‌توان از سس سنتی زیر در تهیه انواع سالادها استفاده کرد:
مواد لازم: روغن زیتون (1 لیوان)، ارده (کمتر از نصف قاشق غذاخوری)، نخود پخته چرخ شده(6-7 قاشق غذخوری)، سیر (1 حبه)، آبلیوی طبیعی (نصف استکان)، نمک و فلفل به میزان دلخواه.
تمام مواد را با مخلوط کن، کاملا مخلوط کرده تا سس یکنواختی به دست بیاید. (در صورتی که سس غلظت مناسبی نداشت می توان با افزودن نخود پخته و روغن آن را به غلظت مناسب رساند) این سس نرم کننده دستگاه گوارش می باشد و چاق کننده نیست.


4. گوشت گاو و گوساله به مقدار زیاد
بوعلی‌سینا، شانزده بیماری مهلک را به مصرف گوشت گاو و گوساله مرتبط می‌داند که اولین آن سرطان و دوم مالیخولیا (معادل اسکیزوفرنی امروز) وسوم بواسیر (هموروئید) می‌باشد. گوشت گاو به شدت سودازاست، موجب افزایش غلظت خون شده و برای کبد بار سنگین دارد. سبب تیرگی پوست، حالت‌های عصبی وافسردگی، وسواس، واریس، بزرگ شدن طحال و ... می‌شود. از بین گوشت ها بهترین گوشت برای مصرف گوشت گوسفند جوان می باشد که طبع آن گرم و تر است و معتدل می باشد. بهترین شیوه مصرف گوشت، آبگوشت است. 

۵. سوسیس و کالباس
مواد افزودنی بنزوات سدیم و نیترات به حد وفور به این اقلام افزوده می‌شود که بسیار مضر هستند.30 تا 60 درصد ترکیب سوسیس و کالباس متشکل از سیر است که خود سبب آکنه می‌شود. گوشت پایه آن‌ها (اگر گوشتی در کار باشد!)، گوشت گاو پیر و فاسد می‌باشد که مضرات آن پیشتر گفته شد. حتی باز بنا به شواهد عینی، از زایدات گوشت و گوشت‌های غیر قابل استفاده برای ساختن سوسیس و کالباس استفاده می‌شود. برای جلوگیری از سیاه شدن این فرآورده‌ها از نیترات سدیم استفاده می‌شود که در بدن با گلوبین خون ترکیب شده و ماده‌ای به نام نیتروزامین ایجاد می‌کند و موجب بروز سرطان به خصوص در معده می‌شود. با مصرف جوز در کتلت و کوکو، مزه این غذاها شبیه به مزه سوسیس، و با مصرف سیر و زیره مزه آن ها شبیه به مزه کالباس می شود.

6. پیتزا و همبرگر
خمیر پیتزا از آرد سفید صفر (فاقد سبوس و خاصیت) تهیه می‌گردد و برای معده سنگین و مضر است. همچنین پنیر پخته در طب سنتی بلغم‌زا و مضر شناخته شده است (در هیچ غذایی نباید از پنیر پخته شده استفاده کرد). در پیتزا از سوسیس و کالباس و روغن‌های سرخ کردنی استفاده شده که پیشتر مضراتشان ارائه شد. همبرگر نیز از گوشت گاو تشکیل یافته که مضر است وسرخ کردن آن با روغنی که بارها سرخ شده است، ضریب سرطان‌زایی آن را بالا می برد. پیتزا و همبرگر را می توان در منزل و به کمک مواد سالم تهیه کرد. می توان برای تهیه خمیر از آرد سبوس دار و همچنین از گوشت چرخ کرده گوسفندی استفاده کرد.

7. پفک و چیپس
در یک تحقیق علمی در کشور انگلستان مشخص شده است که درصد عقیمی و ناباروری در کودکانی که پفک به وفور مصرف می‌کنند، بالاتر از سایر کودکان است. پفک حاوی تارترازین (به عنوان ماده قرمز ونارنجی رنگ) است که سبب اختلالات رفتاری واضطراب و پرخاشگری وتندخویی و حالت‌های عصبی در اطفال می‌شود. بنا به شواهد عینی پنیر پفک، اغلب پنیر تلخ (پنیر فاسد وگندیده که تاریخ مصرف آن گذشته) است، زیرا ارزانتر از پنیر سالم می‌باشد. پفک چسبندگی فوق‌العاده به دندان‌ها دارد. به طوری که با هفت مرتبه مسواک زدن صحیح واصولی، باز هم ذرات پفک لابه‌لای دندان‌ها مشاهده می‌شود. پفک اشتهای طبیعی کودک را از بین می‌برد. با توجه به آمار بالای مصرف پفک، باید برای سلامتی نسل آینده شدیدا نگران بود.
اسیدهای چرب ترانس موجود در چیپس پس از حرارت دیدن مکرر تبدیل به ( fft (free fat acid شده که سرطانزا هستند. همچنین روغن‌های مورد استفاده در تهیه چیپس‌ها، روغن‌های سرد صنعتی می‌باشد.

 

 

|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


تغییر ناخواسته رنگ زمینه ی نام ایکون ها در دسکتاپ
25 / 7 / 1391 ساعت 13:32 | بازدید : 5613 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
برای حل این مشکل مراحل زیر رو دنبال کنید .

-1 بروی دسکتاپ کلیک راست کن و بعداً بروی Arrange icons by برو و به منوی که از سمت راست این گزینه ظاهر میشود رفته و تیک گزینه Lock web Items on Desktop را بردار.


2- اگر گزینه Lock web Items on Desktop تیک نداشت و یا هم با برداشتن آن آیکن های دسکتاپ شما درست نشد، بروی دسکتاپ کلیک راست کن و بروی گزینه Properties کلیک کن و بعد از آن بروی تب دسکتاپ کلیک کن و سپس بروی کلید Customize Desktop کلیک و در آنجا بروی تب Web کلیک کن.

حالا در کادر Web pages هرقدر چک مارک اگر زده شده باشد، همه چک مارک ها را بردار.

هیچ گزینه ای باید چک مارک نداشته باشد. بعد از آن بروی کلید ok کلیک کن و هرجا که کلید ok دیدی بالایش کلیک کن تا زمانی که از پنجره دسکتاپ Properties خارج شوی.

|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نظر سنجی

بنظرشماكدام يك ازشهرهاي كردنشين زيربيشترهدف تهاجم فرهنكي قراركرفته است؟

آرشیو مطالب
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان kurdnews و آدرس kordstan.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را د




آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 5108
:: کل نظرات : 152

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 47

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 1291
:: باردید دیروز : 5837
:: بازدید هفته : 54599
:: بازدید ماه : 144625
:: بازدید سال : 973649
:: بازدید کلی : 7122756